Enerjisa’dan Girişimcilere Büyük Destek .

Enerjisa’dan Girişimcilere Büyük Destek .

Bu haber 10185 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Genç girişimcilerin yenilikçi fikirlerine destek vererek geliştirmelerini sağlayan Enerjisa Enerji, İTÜ Arı Teknokent tarafından gerçekleştirilen Big Bang Girişimcilik Yarışması’nda finale kalan 20 projenin arasından seçilen üç girişimcinin projesine “Enerjisa Girişimcilik Özel Ödülü” verdi. 

Enerjisa Enerji, artık geleneksel hale gelen ve her yıl İTÜ ARI Teknokent bünyesinde kurulan ve İTÜ Çekirdek iş birliği ile gerçekleşen Big Bang yarışmasını ve girişimci gençleri desteklemeye devam ediyor. Kurum içi girişimciliğini 2015 yılından bu yana Nar Kurumsal Girişimcilik Programı ile destekleyen Enerjisa Enerji, İTÜ Çekirdek’e sağladığı destek ve gerçekleşen işbirliği sayesinde girişimcilik alanında proje geliştiren ekipleri bu yolda teşvik etmeye devam ediyor. 

28 Kasım’da 8’incisi gerçekleştirilen Big Bang Girişimcilik Yarışması’nda bu yıl sunulan fikirlerden başarılı olan 20 girişim, eğitim ve ön değerlendirme süreçlerinden geçerek yatırımcıların karşısına çıktı. 

Törende konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “Enerjisa Enerji olarak destek verdiğimiz girişimcileri belirlerken geleceğimizin trendleri olarak gördüğümüz dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik konularında çözüm üreten girişimleri önceliklendiriyoruz. Bundan sonra da hem kurum içi girişimcilik platformumuz Nar hem de bu tip organizasyonlar ile ekosistemi desteklemeye devam etmeyi istiyoruz” dedi.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation HT Solar