Mesa Projelerini Düsseldorf’a Taşıyor.

Mesa Projelerini Düsseldorf’a Taşıyor.

Bu haber 7382 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Mesa Karlı Yatırımın Adresi 

Konutun kalite ve güven ile anılan markası MESA; İstanbul’daki projeleri MESA ORMAN, MESA ÇUBUKLU 28, MESA KOZ, MESA CADDE, YEŞİLYAKA KORU, YEŞİLYAKA SU ve MESA GÖKADA, Bodrum’da yer alan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ, Ankara’da ise PARK MOZAİK, projeleri ile fuara gelenlere avantajlı ve özel ödeme koşullarıyla projelerini tanıtacak.

Yurt Dışında Yaşayan Türklerin Tercihi ‘Mesa Cadde’

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında İstanbul Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi oldu. Adalar manzarasının yanı sıra sahil aksına yürüme mesafesindeki benzersiz konumu ve ulaşım kolaylıklarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan MESA CADDE, yurtdışında yaşayan Türklerden son dönemde yoğun ilgi görüyor. Bu ilgi sonucunda son dönemde yapılan satışların yaklaşık %35’i yurtdışında yaşayan Türklerin yatırımına yönelik gerçekleşti.

Mesa Gökada ile Maltepe’de Yaşam Standartları Yeniden Belirleniyor

49.000 Euro’dan başlayan fiyat avantajı ile MESA GÖKADA projesi, ayrıcalıklı bir yaşam sunan nitelikleri ile bölgenin referans projesi olurken, Maltepe’nin yaşam standartlarını eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla yeni zirvesine taşıyor. 

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile MESA GÖKADA projesi tüm ulaşım merkezlerine kısa ve kolay ulaşım imkânı sağlarken, metro ile ulaşım kolaylığına da MESA GÖKADA sakinlerine sunuyor.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
MERCEDES BENZ ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation