Amrop, Türkiye’de Yeni Ofisini Açıyor!

Amrop, Türkiye’de Yeni Ofisini Açıyor!

Bu haber 1520 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Küresel üst düzey yönetici seçme ve değerlendirme danışmanlığı firması Amrop, Türkiye’de yeni ekibiyle pazara yeniden giriş yaptı.

 

Merkezi İstanbul’da bulunan, üst düzey yönetici seçme ve değerlendirme danışmanlığı alanında uzmanlaşan ve global bir ağın parçası olan Amrop Türkiye, değişime ve yeni ihtiyaçlara uyum sağlayabilen, Amrop'un küresel vizyonunu yerel deneyimleriyle birleştiren ve başarı hikâyeleri ile sektörde tanınan dinamik ekibiyle farklı ihtiyaç alanlarında, çok yönlü iş birliklerine katkı sunacak.

 

Amrop Türkiye ve Azerbaycan Yönetici Ortağı İrem Göğüş, bu büyük gelişmeyi şöyle yorumladı: “Ekip olarak Türkiye ve Azerbaycan’da yapmayı hayal ettiklerimiz ile Amrop’un vizyon ve değerleri tam olarak örtüşüyor. Amrop’un itibarlı marka algısı, küresel yönetim yapısı ve çevik ekip kültürü bizi bu iş birliği konusunda motive etti. Ekibimizin 25 yıllık deneyimi, iş geliştirmeye dair duyduğu heyecan, güvenilir ve kalite odaklı iş ortağı itibarının Amrop markasının Türkiye'deki marka değerini daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum. Amrop ile birlikte müşterilerimize yeni alanlarda da destek vermeye başlıyor, artık üst düzey yönetim seviyesinde uçtan uca liderlik danışmanlığı hizmeti verebilen bir yapıya evriliyoruz. Küresel arenada sürekli değişim ve dönüşümün olduğu, bireylerin ve şirketlerin bu değişime uyum sağladığı ölçüde başarılı işlere imza atabildiği bir iş ekosisteminde bulunduğumuzun farkındayız. İş ortaklarımızı bu değişim ve dönüşümde ihtiyaç duyacakları geleceğin liderleri ile bir araya getirmek için heyecanlıyız.”

 

Amrop Global CEO’su Annika Farin: “Farklı sektörlerde rekabetçi bir şekilde ilerleyen ve uluslararası yatırımcılar tarafından güvenilen Türkiye ekonomisinin çok güçlü bir büyüme potansiyeli bulunduğunu biliyoruz ve burada pek çok yeni imkân olduğunu görüyoruz. İrem Göğüş ve ekibiyle tanıştığımızda ekibin dinamizmi ve Amrop’un değerleriyle örtüşen vizyonlarını hemen fark ettik ve bu, Türkiye’de iş birliği yapacağımız ekibi seçme kararımızı kolaylaştırdı. Onları küresel Amrop ailemize mutlulukla kabul etmekteyiz.” sözleriyle bu önemli haberi kutladı.

 

Amrop Türkiye ekibi, “Türkiye pazarını ve ihtiyaçlarını çok iyi tanıyan bir ekip olarak, Amrop'un globaldeki deneyimi ve vizyonunu kendi topraklarımızda temsil edeceğimiz için çok mutlu ve heyecanlıyız. Türkiye'deki finansal güçlenmenin daha da dikkat çektiği bu dönemde, Amrop Türkiye olarak yeni bir ekiple ve bunun bize sağladığı gelişim potansiyelinden beslenerek sektörümüze değer katacağımızı biliyoruz.” mesajıyla, sektördeki bu büyük yeniliğe dair heyecanlarını paylaştı.

 

Amrop

 

Amrop küresel çapta faaliyet gösteren bir danışmanlık şirketi olup, üst düzey yönetici seçme ve değerlendirme, yönetim ve liderlik danışmanlığı hizmetleri sağlamaktadır. Sınır ötesi iş birlikleri ile çalışmakta uzman olan Amrop, dünyanın en dinamik kuruluşlarına lider seçme ve yerleştirme hususunda danışmanlık hizmeti vermektedir. 1977’den beri faaliyet gösteren Amrop, Asya, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Amerika kıtasında 54 ülkede 67 ofisi ile faaliyet göstermektedir.

 

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation