Porland, kadın istihdam oranıyla OSB’nin yıldızları arasına girdi

Porland, kadın istihdam oranıyla OSB’nin yıldızları arasına girdi

Bu haber 1511 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Porselene dünya kalitesinde imza atan ve Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Porland, yüzde 60’a varan beyaz yaka kadın çalışan oranıyla OSB’nin Yıldızları Araştırması Ödül Töreni’nde “En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan Firma” ödülü aldı.

 Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından organize edilen “OSB’nin Yıldızları Araştırması Ödül Töreni”nde üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan, AR-GE ile nitelikli üretim kabiliyetini geliştiren firmalar ödüllendirildi. Kullanıcılarına, çalışanlarına, doğaya ve topluma karşı sorumlu bir şirket olarak öne çıkan Porland, Organize Sanayi Bölgeleri Yönetim kurulu tarafından “En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan Firma” ödülünün sahibi oldu.

 “Kadın istihdamı her dönem gündemimizde”

Porland’ın OSB'nin Yıldızları Araştırması’ndaki başarısını ve aldıkları ödülü değerlendiren Porland Yönetim Kurulu Üyesi Sonay Kelebek şunları söyledi: “Kadın istihdamını her dönem gündeminde tutan Porland olarak;  70 milyon üretim kapasitemizle, kadın istihdamını ve kadınların işgücüne katılımını  artırmak için kadınlara daha fazla kariyer ve iş fırsatı sunmayı ana misyonlarımızdan biri olarak görüyoruz. Yüzde 60’a varan beyaz yaka kadın çalışan oranımızın yanı sıra, yönetim kurulumuzun yüzde 33’ünü, üretimimizin ise neredeyse yarısını kadınlar oluşturuyor. Kendimizi kadın dostu olarak tanımlıyor ve bununla da gurur duyuyoruz. Aldığımız bu ödülden aldığımız güçle yeni dönemde de kadın çalışan sayımızı artırmaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation