Figopara yılı altın ödülle tamamlıyor

Figopara yılı altın ödülle tamamlıyor

Bu haber 2693 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Ekim ayında dünyanın ve Türkiye’nin iş, finans ve girişim alanındaki en büyük kuruluşlarından aldığı yatırımla tüm dikkatleri üzerine çeken Figopara, sektörün en prestijli ödüllerinden PSM Awards’da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Altın PSM’ ödülünün sahibi oldu. 2021’de ‘En İnovatif Ürün’ kategorisinde ‘Altın PSM’ ödülünü kazanan Figopara, 2022’de de tedarikçi finansmanı hizmetiyle ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ kategorisinde ‘Altın PSM’ ödülünün sahibi oldu.

Finansal kuruluşların, finansal teknoloji şirketlerinin, finans kuruluşlarıyla ortak proje geliştiren şirketlerin inovatif projelerini öne çıkararak başarılarını ödüllendiren PSM Awards 2022 yılı listesi açıklandı. Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve 400’e yakın ödül adayının yarıştığı PSM Awards 2022’de kurumsal şirketler için tedarikçi finansmanına aracılık etmenin yanında geliştirdiği çözümlerle KOBİ’lerin hızlı, kolay ve ucuz finansmana ulaşmasını sağlayan fintek şirketi Figopara, ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ kategorisinde Altın PSM ödülüne layık görüldü. Figopara, PSM Awards 2021’de de Figo Kolay Finansman hizmetiyle ‘En İnovatif Ürün’ kategorisinde ‘Altın PSM’ ödülünü kazanmıştı.

“2023 yılında yeni global açılımlar gerçekleştireceğiz”

Finans dünyasının çok yakından takip ettiği böylesi önemli bir organizasyonda Altın PSM ödülünü kazanmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarının altını çizen Figopara Kurucu Ortağı ve CEO’su Koray Bahar, şu değerlendirmede bulundu: “Aldığımız ödüller başarılarımızı tescilliyor ve bizlere ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi bir kez daha gösteriyor. Ekim 2022 tarihinde Seri A yatırım turunda dünyanın ve Türkiye’nin iş, finans ve girişim alanındaki en büyük kuruluşlarından 50 milyon dolar değerleme üzerinden 11 milyon dolar yatırımla birlikte çalıştığımız banka ve finansal kuruluşlarla iş birliklerimiz sayesinde işletmelere ayrılan limit tutarlarının artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni iş birlikleriyle işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansmana erişimlerini kolaylaştırmak ana hedefimiz. 2023 yılında yeni global açılımlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Öte yandan Figopara olarak servis bankacılığında dijital KYC’den finansmana aracılık etmeye kadar geniş bir yelpazede arayüz sağlayıcısı olmayı hedefliyoruz.” 

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation