Bain & Company, Onur Candar’ı Türkiye’den sorumlu Yönetici Ortak olarak atadı

Bain & Company, Onur Candar’ı Türkiye’den sorumlu Yönetici Ortak olarak atadı

Bu haber 3267 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bain & Company Türkiye’nin ülke yöneticiliği görevine 1 Ocak 2024 tarihi itibarı ile Onur Candar atandı.

Dünyanın önde gelen stratejik yönetim danışmanlığı şirketlerinden Bain & Company’nin Türkiye organizasyonunda ülke yöneticiliği görevini Onur Candar üstlendi. Candar bu görevi 1 Ocak 2024 itibariyle, Bain & Company Güney, Doğu Avrupa ve Orta Doğu Bölge Direktörü ve Türkiye Yönetici Direktörü Roberto Prioreschi’den devraldı.

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan, MBA derecesini ise INSEAD’da (Institut Européen d'administration Des Affaires - Avrupa İşletme Yönetimi Enstitüsü) tamamlayan Candar, Bain & Company’nin İstanbul ve global ofislerinde 10 yıla yakın süredir çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Candar, stratejik planlama, finansal ve stratejik yatırımlar için durum tespiti (due diligence), yeniden yapılanma ve dönüşüm planlama, sürdürülebilirlik, müşteri deneyimi ve sadakat yönetimi odaklı birçok danışmanlık projesini yönetti.

Onur Candar, son iki yılda Bain & Company Türkiye'nin Yetenek Yönetimi süreçlerinin de liderliğini üstlendi.

Yirmi yılı aşkın süredir önde gelen Türk şirketleri başta olmak üzere Türkiye’de yerel olarak temsil edilen küresel şirketlere ve geniş bir yelpazede yer alan özel sermaye fonlarına danışmanlık yapan Bain’in İstanbul Ofisi 2011’de açıldı. Bain'in özellikle Avrupa, Ortadoğu ve Asya uygulamaları arasında köprü vazifesi gören İstanbul ekibi, bu yönüyle son derece önemli bir rol üstleniyor.

Bain & Company

Bain & Company dünyada değişim sağlayan en iddialı oyuncuların, geleceği tasarlamasına yardım eden küresel bir danışmanlık şirketidir. Olağanüstü sonuçlar elde etmek, rakiplerimizden daha yüksek performans sağlamak ve sektörleri yeniden tanımlamak üzere; 40 ülkedeki 65 ofisimiz aracılığıyla müşterilerimizin yanında, onlarla birlikte tek ekip olarak çalışıyoruz. Daha iyi, daha hızlı ve daha kalıcı sonuçlar almak için ihtiyaçlara uygun olarak geliştirilmiş entegre uzmanlığımızı, dijital yenilikçilerden oluşan canlı bir ekosistemle tamamlıyoruz. Karşılıksız yapılan çalışmalara 1 milyar dolardan fazla yatırım yapma yönündeki 10 yıllık taahhüdümüz, yetkinlik, uzmanlık ve içgörümüzü eğitim, ırksal eşitlik, sosyal adalet, ekonomik kalkınma ve çevre için çalışan, günümüzün en acil sorunlarıyla mücadele eden kuruluşların hizmetine sunuyor. Küresel tedarik zincirlerinin çevresel, sosyal ve etik performanslarını derecelendiren lider bir platform olan EcoVadis’ten platin sertifika almaya hak kazanarak, tüm şirketler arasında en üstteki %1’in arasına girme başarısı gösterdik. 1973’teki kuruluşumuzdan bu yana, başarımızı müşterilerimizin başarısıyla ölçtük ve sektördeki en yüksek müşteri bağlılığı düzeyini gururla koruyoruz.

ETİKETLER :
Bizim Mutfak Kocaman Balık Usta Dönerci Altınkılıç Kefir Şekerbank

ÖNERİLEN HABERLER

Şekerbank Mikro Yazılım
ŞEKERBANK GÜRBAĞ-EFE KUVEYT TÜRK BARSAN LOJİSTİK-1 BARSAN LOJİSTİK
PRİME NEXT FİNROTA Lila Grup Tekfen Tarım Rockwell Automation